Groepenkast vervangen

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Nijmegen?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Elektriciteit is een moeilijk onderwerp dat niet iedereen kan vatten. Als je thuis een elektrisch probleem hebt, neem dan contact op met professionele elektriciens zoals wij voor hulp. Het kan zijn dat we het elektrische systeem van uw hele huis moeten onderzoeken voordat we beslissen wat we moeten doen. Als uw groepenkast al te oud of kapot is, kunnen wij u adviseren om uw groepenkast vervangen door ons te laten doen.

 

Moet je je oude groepenkast vervangen?

Sinds 1976 is de aanwezigheid van een aardlekschakelaar (ELCB) wettelijk verplicht. Hierdoor zijn veel groepsboxen achterhaald. Het hebben van een ELCB in uw huis is nu vereist omdat het de kans vergroot om elektrische rampen zoals huis branden te voorkomen. In het geval dat er kortsluiting in huis is, schakelt de ELCB alle stroom uit, waardoor de apparaten niet oververhit raken en de kans groter wordt dat er geen brand zal zijn. Het is tijd om de bedrading zelf te inspecteren als het jaren geleden is dat er een elektricien bij u thuis is geweest. Als je in de war bent, neem dan gerust contact op met een professionele elektricien zoals wij om het voor je te controleren. Mochten wij merken dat u nog geen ELCB heeft, dan zullen wij u hier zeker op wijzen en adviseren om deze zo spoedig mogelijk te laten installeren. We bespreken dan of je groepenkast wel of niet vervangen moet worden. Wij hebben ervaring met de meeste groepsboxen. Wij kunnen voor u identificeren welke meterkasten zijn voorzien van een ELCB en welke niet.

 

Wanneer contact opnemen met elektriciens?

Om de paar jaar moet u professionele elektriciens zoals wij bellen om uw groepenkast te laten keuren. Daarna beslissen we of je box nog veilig te gebruiken is of aan vervanging toe is. U moet altijd vertrouwen op professionele elektriciens zoals wij om uw elektrische problemen of verzoeken op te lossen. We hebben voldoende ervaring omdat we dagelijks met elektrische vraagstukken bezig zijn. Wij kunnen elke ingreep uitvoeren die u wenst. Als u uw groepenkast wilt vervangen of inspecteren, kunt u direct professionele elektriciens bellen. Daarnaast is het essentieel om rekening te houden met eventuele toekomstige uitbreidingen. Als je nieuwe keukenapparatuur wilt hebben, laat het ons dan weten, zodat we je kunnen informeren over het aantal groepen dat nodig is om ze te laten werken. Wij kunnen u dan vertellen of u een nieuwe groepsbox nodig heeft of niet.

Groepenkast
Call Now Button